FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

Velkommen til HJEMME HOS Give Møbler

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

image

Sleep well / Sit comfortably

HJEMME HOS Give Møbler finder du de bedste og mest spændende møbler og senge af god kvalitet og til rimelige priser. Vi har også et godt udvalg af eksklusive møbler. Vi har nemlig møbler fra flere forskellige producenter – heraf mange danske. Kom ind og kig – her kan du finde præcis de møbler, der passer dine behov, og den indretning du har hjemme hos dig.

Service i top

HJEMME HOS Give møbler er en familiedrevet virksomhed, hvor den service, vi yder, altid er i top. Vi er med i HJEMME HOS – et samarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som vægter den lokale fagmands viden og erfaring. Vi følger udviklingen og kan tilbyde det nyeste inden for møbler og boligindretning.

Inspiration, brugskunst, galleri og belysning

Du finder også masser af inspiration til indretning hjemme hos dig. Også det ekstra til dekorative og smukke detaljer i vores afdeling for brugskunst, galleri og belysning.

Kom til Give fra alle verdenshjørner

Besøg HJEMME HOS Give Møbler på Hjortsvangen – lige ud til Diagonalvejen og tæt på motorvejsafkørsel 9. Her en nemt at komme til fra såvel Ikast, Bording og Brande, Grindsted og Billund, Sønder Omme og Nørre Snede som Vorbasse og Bredsten.


HJEMME HOS Give Møbler ApS
Hjortsvangen 2
DK 7323 Give

Tlf. +45 22 55 53 01

 

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...
 

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image